COVID-19 Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Alt Pirineu-Aran en Fase 1

COVID-19

Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Alt Pirineu-Aran són les úniques zones que entren dilluns en Fase 1

Seguint la petició del Govern català, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, acaba de comunicar que a Catalunya només 3 zones passen a Fase 1 de desconfinament: Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Alt Pirineu-Aran.

Això significa que només a aquestes 3 àrees de Catalunya es podran realitzar visites a immobles a partir de dilluns, atès que aquesta activitat està condicionada a l’entrada en Fase 1 de desescalada. Per tant, a la resta de territoris, que continuen a Fase 0, es mantenen les condicions d’aquesta setmana: és permesa l’obertura de les agències prenent les mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries així com les visites de clients a les oficines, sempre amb cita prèvia.

Per a major claredat, adjuntem un mapa de Catalunya amb els territoris que queden en Fase 0 i els que passen a Fase 1.

Fuente: noticias espai API

Únete a la discusión

Comparar listados

Comparar